Hoger beroep dient op 3 april 2018

Na de regiezitting op 24 mei 2017 is nu eindelijk de datum voor het hoger beroep van mijn zaak bekend. Dit zal plaatsvinden op 3 april 2018 van 9 tot 12:30 uur in het Paleis van Justitie in Amsterdam. Iedereen die mijn zaak een warm hart toedraagt nodig ik uit om hierbij aanwezig te zijn, ik kan jullie steun hard gebruiken.

In de regiezitting is bepaald dat de getuigen die van de politierechter niet mochten worden gehoord nu voor het hoger beroep wel mogen worden gehoord. 6 van de 7 getuigen zijn voorafgaand aan het hoger beroep gehoord, mevr. Hond zelf zal tijdens de zitting op 3 april worden opgeroepen.

  • Gepubliceerd: 21 november 2017

Zitting 5 december 2016 en voorlopig vonnis

veroordeeldOm met het belangrijkste te beginnen: graag wil ik alle mensen die mij hebben gesteund vandaag door op de zitting aanwezig te zijn, mee te denken, bewijsmateriaal aan te leveren, berichtjes te sturen, gebeld hebben, etc. etc. hartelijk bedanken. Dit betekent veel voor mij en het benadrukt nog maar weer eens hoe deze zaak leeft. Het einde is nog niet in zicht dus ik hoop dat ik op jullie mag blijven rekenen.

Voorlopig vonnis

De zitting begon niet om 11:10 uur, maar ruim 20 minuten later. Het vonnis werd uitgesproken om 13:40 uur. Er werd dus ruim de tijd genomen. De rechtbank leek verrast door de grote opkomst en aanwezigheid van de pers. Helaas hebben de Officier van Justitie en de politierechter geweigerd om getuigen te laten horen. Dit vond ik uitermate teleurstellend omdat juist zij goed kunnen schetsen waarom de website in het algemeen belang is opgericht en niet als persoonlijke hetze of met de intentie om iemands "goede" naam aan te tasten. Ook mevrouw Hond zelf mocht niet bevraagd worden. Gelukkig is er afgelopen vrijdag door de wijkagent wel een zeer uitvoerig aanvullend proces verbaal opgesteld, bestaande uit 16 pagina's meldingen over mevrouw Hond. De meldingen in dit proces verbaal lopen grotendeels synchroon met de meldingen op deze site.

Lees meer

  • Gepubliceerd: 05 december 2016

Dagvaarding 5 december 2016

miss behaved womens prisoner costumeNa op 8 september jl. al 2 uur lang verhoord te zijn geweest door de politie - waarbij zelfs mijn vingerafdrukken en foto werden genomen als een ware crimineel - heeft Justitie besloten dat dit nog niet genoeg is. Op 5 december a.s. ben ik gedagvaard door de Officier van Justitie om te verschijnen voor de politierechter. 

Eigen verslag van het politieverhoor

Ik werd verhoord door een zeer sympathieke hoofdagent die het erg vervelend vond dat ik als verdachte werd gezien. Hij toonde veel begrip voor de situatie en deed er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken. Hij bood me wel 4 keer koffie aan maar die was niet echt lekker dus heb het bij 1 koffie gehouden ;-). Het verhoor duurde 2 uur.

Het verhoor begon met een aantal inleidende vagen, of ik mijn rechten begreep, wist dat ik niet hoefde te antwoorden, NAW gegevens, of ik kinderen heb, etc. daarna was de vraag of ik een website beheer. Wel meer dan 200 heb ik geantwoord, het is mijn beroep. Daarna de vraag of ik de beheerder ben van mevrouwhond.nl, of ik actief ben op social media, etc. Alles met ja beantwoord.

Lees meer

  • Gepubliceerd: 30 september 2016